Filipstads kommun startsida
Denna funktion använder "Google Översätt" för att maskinöversätta sidan. Filipstads kommun ansvarar inte för korrektheten i översättningen.
Filipstads logotyp

Träffa Martina Haag torsdagen den 27 oktober

Skådespelaren och skribenten Martina Haag besöker Filipstads bibliotek den 27 oktober.

Martina Haag har gett ut nio böcker, allt från romaner och krönikesamlingar till böcker om löpning och matlagning. Hennes senaste roman, "Det är något som inte stämmer" (2015), har kallats en osedvanligt stark skilsmässoskildring.

27 oktober kl. 18.30 kommer hon till Filipstad bibliotek. Entré kostar 40:- och du kan förköpa biljetter från 17 oktober. Telefon: 0590-613 59

Välkomna!

Bibliografi:

Det är något som inte stämmer, 2015
Heja, heja!, 2012
Glada hälsningar från Missångerträsk, 2011
Fånge i Hundpalatset, 2010
I en annan del av Bromma, 2008
Martina-koden, 2006
Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra), 2005
Hemma hos Martina, 2004

Senast uppdaterad: 2016-10-17