Filipstads kommun startsida
Denna funktion använder "Google Översätt" för att maskinöversätta sidan. Filipstads kommun ansvarar inte för korrektheten i översättningen.
Filipstads logotyp

Informationsavdelning

Skickar ut brev till nyinflyttade

Informationsavdelningen försöker se till att kommunens anställda, medborgare, intresserade potentiella filipstadsbor med flera får information om kommunen i stort och om kommunen som arbetsplats.

Filipstads kommuns informationsavdelning använder sig av flera sätt för att nå ut med information.

Hemsidan, tryckt material och pressmeddelanden

Externt marknadsförs kommunen via hemsidan, genom annonsering och annat tryckt material, som broschyrer och affischer. Vi ser också till att nyheter kommer ut via pressmeddelanden.

Sociala medier

Följ kommunen på Facebook! www.facebook.com/filipstadskommun

E-tjänster

En e-tjänst är ett ärende som du som medborgare, företagare eller förening kan göra via dator, surfplatta eller smartphone när det passar dig, utan att kontakta kommunen. Det är tjänster inom olika områden som handlar om att anmäla, ansöka, räkna ut eller boka. Vissa tjänster kan du göra via e-legitimation, medan du kan fylla i andra i blankettform. Alla e-tjänster och blanketter hittar du på vår e-tjänstsida https://e-tjanster.filipstad.se/

Flytta hit

Nyinflyttade som flyttar in till vår kommun får hem ett välkomstpaket med informationsmaterial, samt några välkomstgåvor.

Information för kommunens medarbetare

Internt ges information löpande till samtliga medarbetare via kommunens intranät.

Turism och evenemang

Informationsansvarig arbetar även aktivt med att hjälpa till i arbetet med kommunens olika arrangemang. Information om aktuella sevärdheter, aktiviteter, evenemang, boende, mat och dryck med mera hittar du numera på turistbyråns webbplats www.visitfilipstad.se. Visit Filipstad finns även på Facebook: www.facebook.com/visitfilipstad och Instagram.

Kontaktinformation Informatör - Sara Virkki Björnberg