Filipstads kommun startsida

Drömsommarjobbet - sommarjobb inom kultur för ungdomar i Värmland

Jobba med dans, film/VR, klassisk musik eller textil/kostym under fyra sköna sommarveckor! Arbetsplatsen är i Karlstad eller Arvika.

DRÖMSOMMARJOBBET erbjuder dig som är ung en möjlighet att testa hur det är att jobba inom kulturområdet.

Under fyra sommarveckor (17 juni - 13 juli) får du arbeta tillsammans med en professionell handledare inom inriktningarna dans, film/VR, klassisk musik eller textil/kostym.

Drömsommarjobbet ger dig en grym erfarenhet som får dig att växa som person, ger klirr i kassan och dessutom passar finfint i CV:n.

Du som bor i Värmland och går ur grundskolans årskurs 9 eller årskurs 1 eller 2 på gymnasiet kan ansöka om plats på Drömsommarjobbet.

Efter att ansökningstiden har gått ut sker ett urval av de sökande som blir erbjudna att komma på intervju (film/VR, textil/kostym) eller audition (dans, klassisk musik). Därefter väljs de ut som får erbjudandet om en plats.

Ansök senast den 25 mars på regionvarmland.se/dromsommarjobbet

Drömsommarjobbet 2019 arrangeras av Region Värmland och Wermland Opera med stöd av Arvika Kommun, Karlstads kommun, The Great Journey/Karlstad Innovation Park och CUPIDO (Interreg Nordsjö projekt som finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden).

 

Kommunens feriejobb

Information om feriearbeten och feriepraktik i Filipstads kommun kommer finnas här på hemsidan från vecka 13 och framåt.

Senast uppdaterad: 2019-03-15