Filipstads kommun startsida
Translate
Filipstads logotyp

Nytt koncept för att hälsa nyanställda välkomna till kommunen

För första gången samlades årets nyanställda inom kommunen i en gemensam introduktionsträff där man fick veta mer om hur Filipstads kommuns organisation ser ut och vilka våra värdegrunder är.

Vad är en kommun? Vad gör man i de olika förvaltningarna? Vad är min betydelse som medarbetare i Filipstads kommun? För första gången anordnades idag den 21 september en introduktionsträff för för alla som anställts under 2017. Den hölls i Folkets hus av kommunens ledningsgrupp och 70–80 personer deltog.

De nyanställda fick möta chefer med flera som hälsade dem välkomna och berättade om sina verksamheter. Publiken fick veta mer om hur kommunens organisation ser ut i de olika förvaltningarna Kommunstyrelsen (här ingår Teknik & service, kansli, näringslivskontor, AIE m.m.), Miljö och bygg, Barn- och utbildningsförvaltningen och Socialförvaltningen.

Konceptet ”En dörr in” togs upp och det handlar om att alla som tar kontakt med oss kommunanställda, när det än sker, ska tas emot med bästa service utifrån förutsättningarna.

Tanken är att en liknande träff hålls varje år.

Se filmklipp från pausgympan på kommunens Facebooksida.

Senast uppdaterad: 2017-09-21