Filipstads kommun startsida

Sommarhälsning till dig som bor i Filipstads kommun

Inför midsommar har kommunen skickat ett kort till alla hushåll i Filipstads kommun med en sommarhälsning och en påminnelse om att hålla avstånd under sommaren.

Det är viktigt nu i dessa tider att undvika smittspridning och för att påminna om detta så skickar vi ut ett vykort till alla hushåll i kommunen. En påminnelse att "Håll i, håll ut", var man hittar inspiration för hemester och att alla trots detta önskas en trevlig sommar.

Text i vykortet

TILL DIG SOM BOR I FILIPSTADS KOMMUN
Med dessa rader vill vi önska alla invånare en trevlig sommar, trots att den inte kommer att bli som vanligt i år. Sedan corona kom har mycket vänts upp och ner. Många har det jobbigt och det är en annorlunda vardag för oss alla. Vi som kommun gör vad vi kan för att hantera denna smitta och de konsekvenser som den får.

Tur för oss är att vi bor i en fantastiskt vacker kommun med fin natur och mycket att uppleva bara runt husknuten. I år, sommaren 2020, måste vi tänka om och ”hemestra” - semestra på hemmaplan. På www.visitfilipstad.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns tips på sevärdheter och besöksmål som finns i vår kommun.

Så skyddar du dig själv och andra

  • Gå gärna ut i friska luften, men håll avstånd till andra.
  • Undvik folksamlingar.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och vatten.
  • Stanna hemma om du känner dig sjuk.
  • Håll dig uppdaterad och följ myndigheternas rekommendationer.

Aktuell information om hur kommunen arbetar med anledning av coronasituationen finns på www.filipstad.selänk till annan webbplats

Ta hand om dig!
Vänliga hälsningar, Filipstads kommun

This information in other languages:
filipstad.se/summergreetinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster