Filipstads kommun startsida
Translate
Filipstads logotyp

Tips och råd på Energimässan 20 oktober

Få tips och råd om energibesparing, el, värme, ventilation med mera på energimässan.

Äger du ett hus, en sommarstuga eller annan fastighet? Passa på och besök Energimässan på Folkets hus på torsdag den 20 oktober 16.00-20.00.

På energimässan kan du få svar på frågor och funderingar om isolering, värme och andra energi- och kostnadsbesparande metoder.

Utställare

Utställarna är bland annat företag inom el, värme och bygg, men även representanter från Villaägarnas riksförbund och energi- och klimatrådvingingen är på plats.

Få tips

Du kan få tips om till exempel vad du kan göra för att spara energi och pengar eller hur du kan göra isoleringen i huset bättre. Eller varför inte passa på att fråga om solceller eller bergvärme.

Paneldebatt

18.00-21.00 blir det en paneldebatt om elnätspriser i sessionssalen. Det bjuds på kaffe innan debatten och den inleds med förbestämda frågor. Efter det är det fritt fram för alla att ställa frågor. Så om du har funderingar om elnätpriser är detta ett bra tillfälle. Debatten pågår så länge det finns publik.

Plats: Folkets hus Filipstad. Mässan äger rum i de övre lokalerna. Paneldebatten är i sessionssalen.

Fri entré!

Energimässan arrangeras av Energi- och klimatrådgivningen Storfors och Filipstad i samarbete med Villaägarnas riksförbund.

Senast uppdaterad: 2016-10-13