Filipstads kommun startsida
Translate
Filipstads logotyp

Vägvisaren fick kommunens Nytänkar-pris

I samband med Kommunfullmäktiges sammanträde 9 juni 2016 delades diplom och blommor ut till projektet Vägvisaren, som blev vårens "Nytänkare" inom kommunen.

Medarbetare inom Filipstads kommun som har bidragit till en positiv förändring på sin arbetsplats har två gånger per år chansen att bli kommunens nästa "Nytänkare" och vinna en summa pengar till sin verksamhet.

Förändringen som genomförts kan vara liten eller stor, men den ska vara till nytta för kommunens verksamhet eller invånare.

Arbetsmarknads- och integrationsenhetens verksamhet Vägvisaren vinner utmärkelsen "Nytänkare" våren 2016 och Kommunstyrelsens motivering lyder:

"Vägvisaren har på kort tid blivit en välbesökt mötesplats för kommunens medborgare. Våra medarbetare inom projektet Vägvisaren har utvecklat mycket innovativa och uppmärksammade arbetsmetoder för att lyckas med sitt uppdrag.

Genom engagemang och lagarbete, har Ni nu placerat Filipstad i framkant i arbetet med att utveckla lokala metoder för att guida och stärka våra nyanlända i deras etablering i sitt nya land.”

Vägvisaren premieras med 20 000 kronor.

Lyssna på sammanträdet där Vägvisaren presenterade sin verksamhet>>>

2016-06-10

Senast uppdaterad: 2016-06-10