Filipstads kommun startsida
Translate
Filipstads logotyp

Valborgsmässofirande i kommunen

Brasor, vårtal, shopping, opera och massa musik. Mycket händer på Valborgsmässoafton 30 april. Mer detaljerad info hittar du på Visit Filipstad!

Den Lokala Handelns Dag infaller den 30 april. Då blir det långlördag i Filipstad med fina erbjudanden i butikerna som har öppet till kl. 15.00.

Fyra tjejer från Ferlinskolan med ett stort musikintresse spelar i gallerian i Filipstad kl. 13.30.

Operan Elektra, Strauss flammande tragedi om en hämndlysten prinsessa i antikens Grekland, spelas i en biosändning i Filipstads Folkets hus kl 19.00.

The Cadillac Band och Janne Lucas med hemlig gästartist - Nostalgisk Rock´n Roll & Rockabilly från 50,60,70-talet blir det i Brattfors Bygdegård kl. 19.00.

Traditionellt valborgsmässofirande med vårtal, brasa och musik är det vid Munkeberg 19.30. Försäljning av korv och dryck.

Nordmark har Valborgsmässofirande med brasa, vårtal och kören Duralex vid Hembygdsgården kl. 20.00.

Lesjöfors har valborgsfirande vid Folkets hus. Kl 21.00 börjar showen med Rydell & Quick.

Läs mer på Visit Filipstad

Visit Filipstad är Filipstads kommuns samlingsplats för alla evenemang som händer i kommunen. Där kan du läsa mer om vad som händer på Valborgsmässoafton och alla andra dagar på året.

Visit Filipstads hemsida: www.visitfilipstad.se

Visit Filipstad finns på Facebook: www.facebook.com/visitfilipstad

 

Tips! Föreningar som har valborgsmässofiranden eller andra arrangemang kan tipsa turistbyrån så kommer det med på Visit Filipstad utan kostnad. E-post: turism@filipstad.se, telefon: 0590-613 54

2016-04-21

Senast uppdaterad: 2016-04-21