Filipstads kommun startsida
Translate
Filipstads logotyp

Vi söker timvikarier till äldreomsorg och personlig assistans

Socialförvaltningen söker nu timvikarier som vill arbeta inom hemtjänst, särskilda boenden för äldre samt som personlig assistent. Du medverkar till att ge brukarna ökad livskvalitet genom omsorg, stöd och hjälp i vardagen.

Vi söker dig som har intresse och engagemang för att arbeta nära en annan människa. Du är initiativrik samt ödmjuk inför uppgiften. Har du omvårdnads-, barn och fritids- eller personlig assistentutbildning eller annan lämplig utbildning/erfarenhet är det meriterande men det är inte ett krav. Har du också arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är det meriterande.

Som person är du öppen, utåtriktad och positiv. Flexibilitet, ett gott bemötande och intresse för arbete med människor är ett måste! Arbetsgivaren kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi vill också att du har viss datakunskap då dokumentation och andra delar av arbetet görs via dator. Det är bra om du har B-körkort men det är inte ett krav.

Du kan arbeta både i Filipstad, Lesjöfors eller Nykroppa. Du kommer att få en god introduktion till de olika arbetsplatserna!

Arbetstid/varaktighet: Lön och anställningsförhållanden enligt kollektivavtal. Timtid. Tillträde snarast

För ytterligare upplysningar: Gruppledare, Sandra Gustafsson, tel 0590-61265, 073-271 16 86

Ansökan: Vi tar emot din ansökan via e-post till sandra.gustafsson@filipstad.se

Märk din ansökan med ”timvikarier äldreomsorg och pers. ass”.

Vi arbetar med löpande urval i den här rekryteringsprocessen så ansök gärna så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

 

Du vet väl att... Denna annons samt övriga lediga jobb inom Filipstads kommun hittar du under Lediga jobb i vänstermenyn.

Senast uppdaterad: 2016-02-11