Filipstads kommun startsida
Denna funktion använder "Google Översätt" för att maskinöversätta sidan. Filipstads kommun ansvarar inte för korrektheten i översättningen.
Filipstads logotyp

Öppen verksamhet

Sjunger du, spelar intrument eller ägnar dig åt konst? Träffa likasinnade på öppna verksamheten och prova på utan anmälan och avgift.

Sjunga tillsammans (högstadiet-gymnasiet)

Sjunger du hemma och vill träffa andra som gör det? Kanske sjunga på skolavslutningen, eller uppträda någonstans? Vi jobbar med låtar vi hör på radion, och det är möjligt att komma och prova utan anmälan och avgift. Kanske blir det en kör, kanske några solister?

Måndagar 16.40-17.20
Lokal: G-klaven, Kulturskolan
Start: 10 september
Ledare: Robert Drewstad och Johannes Ståhl

Musikverkstad (högstadiet-gymnasiet)

Olika ledare visar möjligheter och peppar att göra musik. Möjlighet att sjunga och spela olika instrument. Vi jobbar med den musik deltagarna gillar. Det är öppet hus, så det är möjligt att komma och prova utan anmälan och avgift. Kanske blir det ett band, kanske gör någon låtar?

Onsdagar 17.30-20.00
Lokal: Ungdomens Hus/Elwerket
Start: 10 september
Ledare: Robert Drewstad, Christian Dyvelsjö och Andreas Lundkvist

Ingen konst (högstadiet-gymnasiet)

Vi ordnar material för att teckna och måla med ledare. Deltagarnas intresse styr, men alla får tips, pepp och temaidéer. Kanske gör vi en utställning på Ungdomens Hus, eller någon annanstans?

Torsdagar 17.00-19.00
Lokal: Ungdomens Hus/Elwerket
Start: 10 september
Ledare: Marie Grahn

Senast uppdaterad: 2018-09-03