Filipstads kommun startsida

Hållbar handelsutveckling i staden 2.0 för Värmland, Dalarna och Gävleborgs län. 

Digital och fysisk verksamhetsutveckling för dig som är företagare inom handeln samt fastighetsägare med kommersiella lokaler.

Vill du som företagare utveckla din verksamhet med onlineförsäljning och inspireras till nya affärs-/butikskoncept. Alla aktiviteter är kostnadsfria. Projektet erbjuder: Pdf, 263 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 263 kB)

Omvärldsbevakning

Kompetenshöjande seminarium kring handelstrender och digitalisering.

Rådgivningar

Fördjupningar, specifika och behovsanpassade rådgivningar kring digitalisering.

Butikskoncept

Fördjupningar, specifika och behovsanpassade rådgivningar kring butikskoncept, digitalisering, logistik med mera.

Hållbarhetsaspekter

Hållbarhetsaspekterna jämställdhet, mångfald och miljö kommer att genomsyra projektets alla aktiviteter. Metoden NÖRHAE erbjuds till dig och ditt företag.
Länk NÖRHAE Jämställdhet Pdf, 246 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 246 kB)
Länk NÖRHAE Miljö Pdf, 228 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 228 kB)
Länk NÖRHAE Mångfald Pdf, 247 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 247 kB)

Extra allt

Vi söker åtta företag som vill vara med och fördjupa sin verksamhet för tillväxt genom projektets samtliga delar. Om "Extra allt" och anmälan

Text: kalendarium och kontaktuppgifter 

Kalendarium & Kontaktuppgifter

Här hittar du datum för seminarier och workshops och kontaktuppgifter till projektets samtliga åtta kommuner.

Om projektet:

Projektet vänder sig till små och medelstora företag i kommunerna: Filipstad, Forshaga, Karlstad, Kristinehamn, Sandviken, Säffle, Torsby och Vansbro.

Hållbar handelsutveckling är ett projekt som finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Region Värmland och Tillväxtverket.

Projektets övergripande mål är att företag stärks, utvecklas och anammar nya vägar till försäljning genom digitalisering och kunskaper om affärs-/butikskoncept. Projektet kommer att utmana föreställningar, normer, maktstrukturer och andra hämmande faktorer för företags utveckling genom hållbarhetsaspekterna jämställdhet, mångfald och miljö som hävstång för tillväxt och digitalisering.

Vår fokusmålgrupp är företag som säljer produkter eller tjänster till slutkund samt fastighetsägare med kommersiella lokaler.

Projektets förväntade resultat är att stärka företagens konkurrenskraft på en lokal, nationell och internationell marknad genom att använda digitala tjänster. Vidare förväntas nya kunskaper och affärsmöjligheter för företagen och att fastighetsägare kan erbjuda tjänster som morgondagens handlare/företag efterfrågar.

För mer information:
Kikki Neidre-Pedersen
072-599 03 40
kristina.neidre-pedersen@filipstad.se

Huvudfinansiärer

Logotyp EU utvecklingsfonden
Logotyp Region Värmland blå