Filipstads kommun startsida

Om upphandlingar

Upphandling Filipstads kommun

Vår ambition från kommunens sida är att finnas till som ett stöd kring hur ni lämnar era anbud och vi genomför därför utbildningar vid olika tillfällen.

Det finns många lagar och regler som styr hur kommuner får göra inköp. Den 1 januari 2017 trädde det tre nya upphandlingslagar i kraft och många av reglerna i dem har förändrats, se Den nya upphandlingslagstiftelsen - för dig som leverantörlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har ni frågor är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss på Upphandlingsenheten.


Aktuella upphandlingarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Så lämnar du anbud

Efter 1 januari 2017 är det krav på elektronisk anbudsgivning. Här kan du se en film om hur leverantörer ska lämna anbud i upphandlingssystemet TendSignlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anbud skall lämnas elektroniskt.

Hämta hem förfrågningsunderlag

Du kan läsa om Filipstads kommuns (org.nr: 212000-1876) aktuella upphandlingar, hämta hem förfrågningsunderlag, se frågor och svar, samt skapa anbud elektroniskt via vårt upphandlingssystem.

Förfrågningsunderlag för aktuella upphandlingar>>>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Användarkonto

För att skicka in ett anbud via datorn behöver du skapa ett användarkonto i TendSignlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Tjänsten är kostnadsfri och du har möjlighet att lämna in anbud i vilka upphandlingar du vill.

Skapa ett användarkonto>>>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Frågor gällande registrering av användarkonto hänvisas till supporten på Visma/TendSignlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Länkar

Kontaktinformation Inköp

Besöksadress
Hantverksgatan 22
Postadress
682 27
Filipstad

Kontaktinformation Inköpare/upphandlare - Anette Johansson

Telefonnummer
070‑089 87 23

Kontaktinformation Inköpare/upphandlare - Belinda Haraldsson

Senast uppdaterad: 2020-06-30