Filipstads kommun startsida

"Min bästa plats": Fotoprojekt för barn i åldern förskola och skola

Illustration med kamera och text Min bästa plats

Fotoprojekt för barn och unga i förskola och grundskola. Vi vill ha foton på just DIN bästa plats!

Tycker du det är kul att ta foton och har tråkigt under pandemin? Var med och delta i Pop-Up aktiviteten Min bästa plats!

Vi vill ha foton på just DIN bästa plats!

Välj en plats där du tycker om att vara, det kan vara en fin, mysig eller spännande plats. Det kan vara ute eller inne, i stan eller på landet. Ta med syskon, föräldrar eller var inte bästa kompisen och gå ut och upptäck tillsammans!

Du kan ta foton på flera platser om det är svårt att välja. Har du inte en egen kamera/mobilkamera kan du fråga om du får låna din kompis, eller en vuxens kamera.

Mejla dina foton!

Blir du inspirerad på att ta kort på din bästa plats i Filipstads kommun går det bra att maila in foton på din bästa plats. Mejla bilderna till sandra.warnqvist@filipstad.se senast 15 augusti 2021.

Skriv ditt namn och ålder i mejlet, samt titel på fotot. Berätta gärna också varför du valt just den platsen.

Viktigt att tänka på vid fotografering:

  • Får inte ha med andra människor på bilden utan att de vet om det (om det förekommer människor på bilden måste de ha gett sitt godkännande med anvisning till GDPR)
  • Inga kränkningar
  • Ingen smygreklam, dvs namn och bilder på logotyper, företag etc.

Denna pop-up-aktivitet anordnas av Filipstads bibliotek, Filipstads kommun, Fritidsbanken Filipstad, Kulturbomben och Centrumföreningen Filipstad.

Affisch att skriva ut om "Min bästa plats" Pdf, 4 MB, öppnas i nytt fönster.

Galleriet med bilder finns här.