Filipstads kommun startsida
Translate
Denna funktion använder "Google Översätt" för att maskinöversätta sidan. Filipstads kommun ansvarar inte för korrektheten i översättningen.
Filipstads logotyp

Julmarknad i Filipstad

Välkommen att anmäla dig, din förening, skolklass eller företag till årets julmarknad i Filipstad den 9 december kl. 13.00-18.00 på Stora torget. Senast den 3 december vill vi ha din anmälan.

Julmarknaden är öppen för alla intresserade. Försäljningen kan bestå av till exempel julpynt, julartiklar, hantverk, julgodis, korv, kaffe, bröd, lotterier (endast föreningar), böcker från lokala författare, julgranar m.m. OBS! Ingen har ensamrätt på någon vara. Du kan också dela marknadsstånd med en kollega om du vill.

Observera att julmarknaden i år har öppet 13.00-18.00. På Barillascenen arrangeras olika programpunkter under eftermiddagen. Det blir jullekar med Margareta Davidsson och tomtarna delar ut godispåsar till barnen. Filipstads lucia framträder på scenen efter kröningen i kyrkan.

Avgifter/kostnader
200:- för förening/företag/enskild per 3 meter marknadsstånd.
100:- för skolklass per 3 meter marknadsstånd.
Samma avgift per 3 meter även om du har eget marknadsstånd.

Avgiften betalas till vår kassör under julmarknadssöndagen. Julmarknaden arrangeras helt ideellt och avgiften är enbart till för att täcka kostnaderna. Eventuellt överskott går vidare till nästa års julmarknad.

Montering
Julmarknadskommittén monterar upp alla marknadsstånd utom för dem som har egna. De som har egna marknadsstånd är välkomna från kl. 10.00 och alla andra till kl. 11.00 för att sätta upp presenning och plocka upp. Allt ska vara klart kl. 13.00 när julmarknaden startar.

VIKTIGT! Alla deltagare ansvarar för nedmontering, städning och hjälp vid borttransport av marknadsstånden. Deltagarna ansvarar för att ha med sig egen presenning, sladdlampa eller annan belysning, jordad skarvsladd för utomhusbruk, samt lämplig skylt till julmarknadsståndet.

Anmälan
Anmäl dig senast 3 december. Efter anmälan kommer du att få en skriftlig bekräftelse på deltagande i årets julmarknad.

> Anmälningsblankett (pdf, 46 kB)

Posta anmälningsblanketten till:
Filipstads julmarknadskommitté
c/o P-O Örtlund
Timmervägen 1
682 34 FILIPSTAD

eller mejla din anmälan till perolov.rtlund@telia.com omgående, dock senast 3 december 2018.

Har du frågor? Ring Per-Olov Örtlund, 073-951 86 28

Senast uppdaterad: 2018-10-03