Filipstads kommun startsida

Publicerat:

Gratis webbinarier: Så minskar du din elförbrukning

Ikon vit elkontakt på grön bakgrund

Välkommen att delta på ett kostnadsfritt webbinarium om hur du kan minska din elförbrukning. Det första tillfället riktar sig till dig som bor i villa och det andra tillfället till dig som bor i, eller är engagerad i, en bostadsrättsförening, flerbostadshus eller lägenhet.

Båda webbinarierna kommer att ske digitalt i Teams. Du behöver inte själv ha Teams för att kunna delta. Länk till webbinariet skickas ut till den mejladressen du anger vid anmälan. Vid båda tillfällena kommer det ges möjlighet att ställa frågor.

Föreläsningsdelen under webbinarierna kommer att spelas in, men inte frågestunden. Efter webbinarierna kommer filmerna att publiceras på karlstad.se/energiradgivare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

25 oktober, villaägare

Första tillfället riktar sig till dig som vill få koll på elanvändningen i din villa och få tips och råd på hur du kan minska din elförbrukning.

8 november, bostadsrättsföreningen, flerbostadshuset eller lägenheten

Andra tillfället riktar sig till dig som vill få koll på elanvändningen i bostadsrättsföreningen, flerbostadshuset eller lägenheten och få tips och råd på hur du kan minska din elförbrukning.