Filipstads kommun startsida

Centrum och handel

Ferlinstatyn i Filipstads centrum tillsammans med tre småbarn och två vuxna som sitter på parkbänken med fontänen i bakgrunden

Filipstads kommun samarbetar med Centrumföreningen attraktiva Filipstad kring Handel och Centrumutveckling. Här har vi samlat information kring arbetet med Handel och centrumutveckling.

Filipstad - en attraktiv småstad för alla

I Filipstads kommun finns ett brett utbud av unika butiker. Näringslivskontoret finns till som stöd för dig som vill starta eller utveckla din verksamhet. Vi har projekt som syftar till hållbar utveckling och vi har ett stort fokus kring digitalisering.

Samarbete mellan kommun och näringsliv

Ett nära samarbete mellan kommun och näringsliv är en förutsättning för ett positivt företagsklimat. I Centrumföreningen attraktiva Filipstad arbetar kommunen, Företagarna, Svensk Handel, Fastighetsägarna och FFIS tillsammans för att Filipstad ska vara en attraktiv småstad för alla genom en väl förankrad och genomtänkt affärsplan.

För mer information:
Kikki Neidre-Pedersen 
072-599 03 40
kristina.neidre-pedersen@filipstad.se

Affärsplan Pdf, 258 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 258 kB)

Hållbar handelsutveckling i staden logga

Näringslivskontoret har beviljats EU-projektmedel i Regionalfonden till en fortsättning av projektet Hållbar handelsutveckling. Digital och fysisk verksamhetsutveckling för dig som är företagare inom handeln samt fastighetsägare med kommersiella lokaler. Vill du som företagare utveckla din verksamhet med online försäljning och inspireras till nya affärs/butiks koncept. Alla aktiviteter är konstnadsfria. Projektet erbjuder bland annat omvärldsbevakning.

Här kan du se en Inspirationsfilm.  

Kontaktinformation Näringslivskontoret

Telefonnummer
0590‑612 16