Filipstads kommun startsida

Fiber i tätort

Filipstads centrum ovanifrån

Processen ser lite olika ut beroende på om du är privatperson boende i enskild villa, om du representerar en bostadsrättsförening, en samfällighet, privata fastighetsägare eller ett företag.

I Filipstads, Lesjöfors, Persberg och Nykroppa tätort är det både Telia och GlobalConnect som är fibernätägare. På länkar nedan kan man knappa in och kolla sin adress om det finns möjlighet att få fiber installerad.

På Post och Telestyrelsen (PTS) hemsidor kan hitta mer information om du saknar bredband idag:
https://pts.se/sv/privat/internet/bredband/jag-har-inte-bredband Länk till annan webbplats.

Kontakt Telia: 020-40 24 00

Om du vill få ett erbjudande om fiber, kontakta Telia för information om planer eller för att anmäla ditt intresse. På Öppen fiber Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du läsa mer och där kan du också anmäla ditt intresse eller kolla om fiber finns att beställa på din adress. Kontakt Telia kundsupport: 020‑40 24 00.

Kontakt IP-Only/GlobalConnect
För intresseanmälan för en fiberanslutning till ditt företag eller hyreshus kan man kontakta GlobalConnect på telefon 0200‑43 00 00. På Beställ internet, tv och telefoni - GlobalConnect Länk till annan webbplats. kan du också anmäla ditt intresse eller kolla om fiber finns att beställa på din adress.

På Post och Telestyrelsen (PTS) hemsidor kan du hitta mer information om du saknar bredband idag. Det finns också en rad av olika leverantörer av mobilt bredband:
https://pts.se/sv/privat/internet/bredband/jag-har-inte-bredband Länk till annan webbplats.