Filipstads kommun startsida

Personal på Kulturskolan och fritidsgårdarna

Personalen på kulturskolan och fritidsgårdarna har många olika bakgrunder och erfarenheter.

Kulturskolan

Ann Murelius, danslärare

Ann Murelius poserar vid tegelvägg

Danslärare med fokus på lekfullhet, teknik och känsla. Allas rätt att få utöva dans är en viktig drivkraft för henne och något som genomsyrar arbetet. Hon har utbildat sig vid Luleå tekniska universitet, Karlstad universitet och New York University. När hon inte arbetar i Filipstad finns hon på Dansstudion i Karlstad och vid Örebro Universitet.

ann.murelius@filipstad.se 070-221 90 94

Erik Andersson, instrumentlärare och gruppundervisning musik

Sina musikaliska rötter har Erik inom rock/pop med gitarr som huvudinstrument men har även fuskat sig fram på sång, trumset och elbas. Samtliga instrument har han spelat i ett otal olika band på varierande nivå.

Han är utbildad gymnasielärare i musik med improvisationspiano som huvudinstrument. Tidigare har han jobbat som pianolärare i Hällefors och nu arbetar han parallellt i Kopparberg. Har också jobbat som musiker, kompositör och kapellmästare både professionellt och ideellt i teatersammanhang och har varit föreningsverksam som klubb- och festivalarrangör. Erik är också folkhögskoleutbildad teaterpedagog och är även utbildad elektriker.

Eriks inställning till musik är att den framför allt är ett uttrycksmedel som kan förmedla sånt som kan vara svårt eller omöjligt att sätta ord på. Det är något han hoppas kunna förmedla vidare.

Erik.andersson@filipstad.se 070-221 85 63

Ida Eckerwall, sång- och danspedagog samt kultursamordnare

Ida Eckerwall poserar vid en spegel

Sång- och danspedagog med fokus på glädje, känsla och teknik. Utbildad på Högskolan för scen och musik i Göteborg, Musikhögskolan Ingesund och Stockholm Operastudio. Har tidigare arbetat som dans- och sångpedagog på Kulturskolorna i Sunne och Karlstad och som operasångerska på Wermland Opera och Opera på Skäret. Hon har också haft uppdrag som koreograf inom teater och show. Ida frilansar även som sångerska och dansare, leder Zumba-pass och en stor pop-kör i Karlstad.

ida.eckerwall@filipstad.se 073-057 34 24

Johanna Modin, aktivitetssamordnare med ansvar för UKM och bildpedagog

Porträtt Johanna Modin

Magnus Rommel, instrumentlärare

Magnus Rommel poserar vid trummor

Magnus Rommel har 22 års erfarenhet som trummis. Han har en Bachelor of Music från BIMM Musicschool London, med inriktning på trummor.

Hårdrock och Metal ligger honom varmt om hjärtat men i sin undervisning blandar han olika musikstilar. Han undervisar också i slagverksinstrument så som percussion och i marimba. Utöver kulturskolan Filipstad jobbar han också på kulturskolan i Sunne och läser musikpedagogik vid Karlstad Universitet.

magnus.rommel@filipstad.se 070-223 08 31

Marcos Ciscar, musikproduktion och verksamhetsutveckling med särskilt ansvar för digitalt arbete

Porträtt Marcos Ciscar

Född och uppvuxen i Stockholm och jobbar på distans med digital produktion till

gemensamma projekt som "Unga Kulturkalendern" mm. Kompositör, producent, multiinstrumentalist och ljudkreatör med hela världen som arena.

Marcos.ciscar@filipstad.se

Fritidsgårdarna

Marie Grahn marie.grahn@filipstad.se

Anna Lindblad anna.lindblad@filipstad.se

Pierre Stridh (Medielab) pierre.stridh@filipstad.se

Fritidsgården Lesjöfors

Thomas Andersson

Felicia Hedström