Filipstads kommun startsida
Translate
Filipstads logotyp

Matsedel inom skolan

Varje dag serveras ett salladsbord med minst sex olika sorters grönsaker till skolan och minst tre olika sorter till förskolan, samt ekologisk mjölk och vatten, flora och hårt bröd.

Matsedel för förskola och fritids, daglig verksamhet

Vecka 33 (13-17 augusti)

Måndag Grillkorv och mos

Tisdag Kycklingnuggets, currysås och ris

Onsdag Gulaschsoppa, bröd och ost

Torsdag Skinksås och pasta

Fredag Fiskgratäng, sås och potatis

Vecka 34 (20-22 augusti)

Måndag Potatisbullar, pålägg och lingonsylt

Tisdag Kalops, potatis och rödbetor

Onsdag Köttbullar och makaroner

Torsdag Kebabgryta på kyckling och ris

Fredag Tacopytt och kall vitlökssås

Vecka 35 (27-31 augusti)

Måndag Varmkorv och potatismos

Tisdag Currykyckling och ris

Onsdag Vegestronesoppa, Pannkaka och sylt

Torsdag Potatisgratäng och kassler/kalkon

Fredag Panerad fisk, honung/lime sås och potatis

 

Med reservation för ändringar

           

Matsedel för skola Filipstad

Skolan har två alternativt. Ett är vegetariskt.

Vecka 34

Torsdag Kebabgryta och ris, Kreolsk kikärt och linsgryta

Fredag Tacopytt och kall vitlökssås, Grekisk bulgurpytt

 Vecka 35

Måndag Varmkorv och potatismos, Pastagratäng

Tisdag Currykyckling och ris, Sötsur kikärtsgryta med svamp och ananas

Onsdag Vegestronesoppa, Pannkaka och sylt

Torsdag Potatisgratäng och kassler/kalkon, Grönsaksbiff

Fredag Panerad fisk, honung/lime sås och potatis, Grönsakspytt med ört kräm


Med reservation för ändringar

Matsedel för skola Lesjöfors

Vecka 34

Torsdag Fiskburgare med bröd, potatismos och gurkmajonnäs, Grönsakspytt med örtcreme

Fredag Kycklingfajita och vitlökssås, Quornfajita

Vecka 35

Måndag Köttbullar makaroner, Afghansk tomatröra med bönor

Tisdag Kycklingschnitzel, rosépepparsås, klyftpotatis, Vegetarisk schnitzel

Onsdag Pannkaka sylt, Broccolisoppa

Torsdag Panerad fisk, kall sås och potatis, Linssallad

Fredag Potatissallad och kassler/kalkon, Grönsaksburgare med ärtor

 Med reservation för ändringar.

                 

Dokument

Kontaktinformation Kostchef - Jorun Ledin

Telefonnummer
0590‑612 29