Filipstads kommun startsida

Nattis (förskolan Lyckan)

Förskolan Lyckan rött enplans hus med vita knutar och gräsmatta runt omkring

Nattis finns på förskolan Lyckan och ligger i centrala Filipstad, granne med Stjärnskolan, Filipstads Sporthall och med närhet till skogsområden.

Nattis är en pedagogisk verksamhet som har öppet kväll, natt och helg och är en av fyra avdelningar på förskolan Lyckan. Nattis är centralt belägen med närhet till naturen och den fantastiska gården erbjuder stora lekytor med bl.a. motorikbana, utmanande klättermöjligheter, grillplats och kompisgungor. Barnen är i åldrarna 1-12 år och i arbetet tas stor hänsyn till barnens önskemål om aktiviteter. Nattis samarbetar med förskolan Lyckans dagavdelningar.

På Nattis arbetar vi för att alla ska må bra, ha inflytande, känna glädje, trygghet och delaktighet. Nattis miljöer ska stimulera till en kombination av vila, utveckling och lärande. Varje barn skall känna sig sedd och bekräftad samt kunna se tillbaka på sin tid på Nattis med glädje.

Nattis har stängt tre veckor under sommaren och alla storhelger såsom påsk, midsommar, jul och nyår. Inför en placering görs en bedömning utifrån befintliga resurser, barngruppens sammansättning och barnens schematider. 

Soffgrupp med färggranna böcker på väggen

Telefonnummer:

072‑560 86 44, 0590‑61266

Besöksadress:

Värmlandsgatan 11

Postadress:

682 31
Filipstad